YZ PATA PATA 3,5

YZ PATA PATA 3,5

Vrsta proizvoda Skosavice
Proizvodac YO ZURI

111.38 kn (14.78 €)

Izbriši odabir
SKU: 9901197
Kategorija:
Dostupnost: Na zalihi

Pata Pata-Q revolucionarna je varalica za lov liganja. Na ovoj varalici radilo se više nego na bilo kojoj varalici za lov liganja do sada.

Yo-Zuri je oduvijek bio i uvijek će biti najomiljeniji brend na našim prostorima. Inžinjeriiz Yo-Zurija doista rade sve kao bi opravdali svoje ime pa su tako ove godine izbacili sasvim novi model skosavice na kojem su radili doista dugo i koji će po svemu sudeći biti hit u nadolazećim godinama!

Riječ je o skosavici s pomalo pod imenom Pata Pata Q u koju su ugrađena neka od najnovijih tehničkih rješenja japanskih inženjera. Kad primimo ovu skosavicu u ruke, prvo što ćemo primijetiti su silikonske ‘’perajice’’ umjesto dosadašnjih tradicionalnih pernatih – i baš je u tim perajama jedna od glavnih fora Pata Pata skosavica! Naime, poduzetni Japanci su shvatili da bi dodavanjem pametno dizajniranih i smještenih peraja od izuzetno mekanog i otpornog

silikona skosavici mogli dodati jedan sasvim novi element koji dosad nisu imale – vibraciju. Naime, tijekom povlačenja skose ove perajice proizvode vibraciju baš kao što bi ih proizvodila prava riba, i taj dodatni podražajni element definitivno je veliki pomak u privlačenju pažnje lignjama. Brzina zarona Pata Pata varalica prema veličini: jače došla do izražaja, Pata Pata skosavice napravljene su sa Ultra Shape Body dizajnom, odnosno glava im je upečatljivo sužena u odnosu na ostale skosavice, što im smanjuje otpor i omogućava lakše odmake u stranu prilikom skosanja. Dodan je i ‘’snagless’’ uteg, odnosno uteg dizajniran kako ne bi zapinjao, a usto i omeđen debelom žicom koja dodatno reducira šanse za zap-
injanje. Krunica je standardno savršeno oštra i čvrsta, kako to Japanci obično i rade, a Pata Pata skose proizvode se u veličini 2.5 (10g, 5m/s) i 3.0 (14.5, 3.5m/s) i u širokoj paleti pažljivo dizajniranih boja.

#2.5 – 5m*/sec.
#3.0 – 3,5m/sec

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda Skosavice
Proizvodac YO ZURI
X

Proizvod je dodan u košaricu

Vidi košaricu